Главная » Архив материалов
1 2 »

3D шпалери — шпалери майбутнього 

images

Оформлення інтер’єрів останнім часом все частіше піддається впливу технічного прогресу. Сучасні технології дуже часто надихають дизайнерів, одним з таких нововведень є 3D технології. Сьогодні виробники пропонують новинку — шпалери з 3D малюнком.

Вибираєм двері купе. 

images

При виборі дверей — купе, споживач починає задумуватися про кілька пунктів відразу. Він думає про розстановку меблів, дизайн такого виду міжкімнатних дверей та інтер’єрі в цілому. Крім однозначних плюсів, двері купе включають в себе кілька мінусів, про те і інше варто поговорить докладніше. 

Як чистити натяжні стелі своїми руками? 

images

Натяжні стелі завойовують все більшу популярність завдяки тому, що можуть відмінно приховувати можливі дефекти, чудово вписуються практично в будь-який інтер’єр і сучасно виглядають. Однак через деякий час їх поверхня може втратити блиск. Це сигнал до того, що пора чистити натяжні стелі.

Корисні поради щодо ремонту у дитячій кімнаті. 

images

Ремонт завжди є дуже клопіткою справою.Особливо якщо це ремонт дитячої кімнати. 

1-4 5-6

Наші відео

ads

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Наші партнери

ads

ads

ads

Украинский портАл каталог сайтів Львівський каталог сайтів Строительный портал Украины Украина-Сегодня: Каталог сайтов Львів. Дошка оголошень. Каталог сайтів. Будівельні послуги у Львові Строймарт | Рейтинг сайтов украины строительство и недвижимость