Головна » 2014 » Жовтень » 31 » 3D шпалери — шпалери майбутнього
01:04
3D шпалери — шпалери майбутнього

При першому погляді — це звичайні шпалери, але при найближчому розгляді вони створюють ефект необмеженого простору. На подібних шпалерах може бути абсолютно будь-яке зображення від фотографій до абстрактних зображень. Якщо інтер’єр оформлений в класичному стилі, то можна просто доповнити його 3D бордюрами. Крім того, подібні шпалери можуть бути флуоресцентними.

Це нововведення має особливо сподобатися дітям і підліткам, так як в темряві або при використанні BLB освітлення кімната може перетворитися на об’ємну панораму. Для загальних кімнат і приміщень без вікон підійдуть шпалери «вид з вікна», на 3D шпалерах подібна панорама буде дуже реалістична. Також цей вид обробки буде добре виглядати в розважальних клубах і кафе.

Якщо подібні зміни інтер’єру не можливі, то можна просто наклеїти кумедні малюнки на двері, що дозволить трохи розширити простір і внести в інтер’єр родзинку. Кімната буде виглядати цікавіше, якщо з дверного отвору буде відкриватися вид на морське узбережжя. Дуже цікаво ці шпалери можуть виглядати у ванній кімнаті або туалеті, наприклад можна зробити зі стіни морську панораму з пропливаючими повз зграями риб і дельфінів.

При оформленні інтер’єру 3D шпалерами необхідно пам’ятати, що існує одна умова — на зображення потрібно дивитися з невеликої відстані, для того щоб оцінити всю принадність 3D ефекту. Також важливу роль відіграють освітлення і підсвічування, особливо в тому випадку, якщо шпалери флуоресцентні.

Клеяться 3D шпалери за допомогою звичайного клею ПВА, клею для вінілових шпалер. Також можлива установка їх в раму. Ці шпалери вологостійкі, тобто їх можна мити з миючим засобом. Основними властивостями цих шпалер є пожежобезпечність, стійкість до впливу вологи, деформації, вигоряння.

 

Наші відео

ads

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Наші партнери

ads

ads

ads

Украинский портАл каталог сайтів Львівський каталог сайтів Строительный портал Украины Украина-Сегодня: Каталог сайтов Львів. Дошка оголошень. Каталог сайтів. Будівельні послуги у Львові Строймарт | Рейтинг сайтов украины строительство и недвижимость